Energiezuinig penthouse in hartje Lanaken met parkzicht

€ 389 000 Lanaken Stationsstraat 156 31
Loop met ons mee via https://youtube.com/shorts/GtHTxY37smw

Dit energiezuinige penthouse bevindt zich vlak aan het centrum van Lanaken. Zowel supermarkten, scholen en andere faciliteiten bevinden zich op wandelafstand. Eveneens zijn de oprit E314, Maastricht, Maasmechelen en Genk van hieruit vlot bereikbaar.

Het penthouse maakt deel uit van residentie 'Het Heerenhuijs', dat bestaat uit vier wooneenheden. Het is gelegen op de derde verdieping en is bereikbaar via een lift die rechtstreeks uitkomt in het penthouse. Het appartement is drempelvrij (rolstoeltoegankelijk) en voorzien van vloerverwarming.

Er is circa 82 m² woonoppervlakte ingedeeld als volgt:

Via de private inkomhal met gastentoilet heb je toegang tot de leefruimte. Deze ruimte is voorzien van een moderne, open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur van o.a. NOVY. Vanuit de keuken heb je via de schuiframen toegang tot het royale terras van 27 m². Daarnaast is er een gezellige, lichtrijke zithoek die via schuiframen met screens uitgeeft op het tweede terras van ... 31 m² en een ruime buitenberging.

Verder is een er een riante slaapkamer met inloopdressing (oorspronkelijk was dit een tweede slaapkamer) en een luxueuze badkamer met inloopdouche en modern lavabomeubel.

Tot slot is er nog een praktische berging met voldoende voorraadruimte en ruimte voor de wasmachine en droogkast.

Op kelderniveau is er een ruime berging en brede autostandplaats. Deze is bereikbaar via een autolift.

Extra troeven:

- Afgewerkt met hoogwaardige materialen
- Gelegen in het centrum van Lanaken
- Twee royale terrassen

Benieuwd naar dit bijzondere penthouse? Laat het ons weten via 089 390 990 of info@immofair.be!
Lees meer Verberg