Bouwgrond op een rustieke ligging met alle voorzieningen binnen handbereik

€ 135 000 Maasmechelen Leuterweg 78
Deze bouwgrond, gelegen in Maasmechelen, ademt de rust van een woongebied met een landelijk karakter uit. De oriëntatie van de tuin naar het oosten biedt de mogelijkheid om elke ochtend te genieten van een prachtige zonsopgang. De gunstige ligging zorgt ervoor dat je binnen vijf minuten het bruisende Maasmechelen Village kunt bereiken, ook Shopping M2 ligt op steenworp van deze locatie. Tussen het shoppen door even ontspannen? Maasmechelen Terhills vormt de hoofdtoegangspoort naar het Nationaal Park Hoge Kempen.

De ligging van deze bouwgrond maakt ook omliggende steden zoals Lanaken, Genk en Hasselt gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast bevinden supermarkten, scholen en het openbaar vervoer zich in de directe omgeving, wat ervoor zorgt dat de dagelijkse voorzieningen gemakkelijk en toegankelijk zijn.

De bouwgrond zelf heeft een royaal oppervlak van 714 m², wat tal van mogelijkheden biedt voor het realiseren van een droomwoning. Met een perceeldiepte van 65 meter en een breedte van 12 meter is deze bouwgrond ideaal voor de realisatie ... van een halfopen bebouwing. Als deze locatie je aanspreekt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via 089390990 of stuur een e-mail naar info@immofair.be voor meer informatie. Lees meer Verberg